Om oss

Cancer är en folksjukdom som varje år drabbar drygt 61 000 personer i Sverige. 65 procent blir botade, men många lever vidare med cancern som en kronisk sjukdom.

Kampen mot cancer är skapad av Mediaplanet i samarbete med N365 Group. Här publiceras forskning, information och personliga berättelser relaterade till cancer och cancervård.

Tillsammans med marknadsledande aktörer, opinionsbildare och drabbade så syftar Kampen mot cancer till att informera, utbilda och engagera läsarna. På sajten finner du en bred samling av djupdykande artiklar, gripande historier, lättsmält fakta och populärvetenskaplig information.

Sajten är en nytänkande samlingspunkt där vi lyfter kampen mot cancer från olika perspektiv. Här kan vi tillsammans slå hål på myterna, sprida ett nytt ljus över olika tillstånd och samla både sorg och lycka.

Kampen mot cancer är en av Mediaplanet Groups största informationssatsningar och vi är glada att just du har hittat hit!

Vill du synas på sajten, eller dela med dig av din berättelse, kontakta ansvarig utgivare Anna Rumin på anna.rumin@mediaplanet.com


Kontakt:

Mediaplanet

Redaktionen

Telefon: +46 (0) 8 510 053 00

redaktionen@mediaplanet.com

Anna Rumin

Country Manager

Telefon: +46 (0) 70 871 30 37

anna.rumin@mediaplanet.com

Sofie Setterholm

Web Editor

Telefon: +46 (0) 70 229 57 67

sofie.setterholm@mediaplanet.com

Cornelia John

Content & Production Manager

Telefon: +46 (0) 73 998 89 50

cornelia.john@mediaplanet.com

Mest populära webbplatser