Start » Berättelser » Cancersjuka mamman öppnar sig för kollega – då tar han av peruken och allt förändras
Kampen 2020

Cancersjuka mamman öppnar sig för kollega – då tar han av peruken och allt förändras

Cancersjuka mamman och hennes kollega
Cancersjuka mamman och hennes kollega

Ensamstående tvåbarnsmamman Deanna har inte haft ett lätt liv men har tack vare sitt jobb på kafékedjan Coffee Bean fått ordning på tillvaron. När hon fick i uppdrag att lära upp en ny medarbetare hade hon inte en aning om att det var hennes chef som klätt ut sig till en nyanställd och som snart skulle förändra Deannas liv för alltid, skriver CBS.

Det var för TV-programmet Undercover Boss , som spelades in förra året, som högste chefen för kafékedjan Coffee Bean & Tea Leaf, John Fuller, klär ut sig och spelar en nyanställd som Deanna ska lära upp. John visar sig dock vara en ganska dålig barista men Deanna uppvisar stort tålamod och lugn med sin nya adept.

När John inte lyckas med beställningarna och kö bildas till kassan delar Deanna ut rabattkuponger med ett leende på läpparna.

Deanna öppnar sedan upp sig för John och berätta om hur hon kämpar på som ensamstående mamma till två barn. Hon har precis förlorat sin pappa i cancer och har själv levercancer.
Efter att ha hoppat av skolan i gymnasiet hamnade Deanna i ett svårt missbruk men tack vare sitt jobb på Coffee Bean har hon lyckats komma på fötter igen.

Arbetar för barnen

När John frågar varför Deanna inte går klart skolan förklarar hon att hon hellre tjänar in pengar så att hennes barn ska ha en möjlighet att studera på college än att utbilda sig själv. Då tar John av sig sin utklädnad och avslöjar vem han egentligen är.

Han skänker sedan 180 000 kronor till Deanna och ger henne en fond där pengar till barnens college-utbildning finns. Men hans generositet vet inga gränser, han lovar även att hjälpa henne att gå klart gymnasiet. Om hon klarar det får hon ytterligare 90 000 kronor i gåva.

Alla borde ha en egen skyddsängel som Deanna har. Speciellt i en sådan tuff tid! Dela artikeln om du håller med!

Nästa artikel